“Це сорти “нейтрального дня”, які ростуть не від погоди, а від того, скільки триває сам день“, – розповідає пан Богдан Лутчин.
Полуничний бізнес чоловік розпочинав 6 років тому на відкритих грядках. Згодом зрозумів, що варто переходити на теплиці, аби урожай не залежав від погоди. Багато експериментував, тож тепер навіть у дощовий сезон ягоди не пошкоджуються.
Неподалік від полуниць на фермі Богдана Лутчина дозрівають кавуни. За словами пана Богдана, для кавунів дуже важлива сонячна погода. Саме від цього залежить і вага кавуна, і його смак.
Детальніше у сюжеті Каналу 402.
https://www.facebook.com/kanal402/videos/2676754742612472/
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram , Youtube та Telegram
Читайте нас у тг