Івано-Франківськ

Об’єктивний погляд на iPhone 14 Pro Max: чим цікавий оновлений смартфон

Смартфони "яблучного" бренду стабільно посідають провідні позиції у рейтингах популярності.

Смартфони “яблучного” бренду стабільно посідають провідні позиції у рейтингах популярності.

Навіть найстильнішим і найфункціональнішим моделям інших виробників не вдається скласти їм гідну конкуренцію. Бути власником Айфону – це не просто можливість використовувати одне з найкращих досягнень цифрових технологій. Це ще й свідчення того, що власник техніки не готовий йти на компроміси у питаннях якості та ергономіки.

Модельний ряд смартфонів регулярно оновлюється і в кожній наступній моделі знаходиться щось, що може здивувати користувачів. Не став виключенням й Айфон 14 Про Макс. У ньому виробник реалізував кілька цікавих технічних та програмних рішень.

depositphotos 606336776 stock illustration illustration new iphone purple color

Особливості моделі

Апарат зберіг відомий стильний дизайн із характерними чіткими гранями. Незважаючи на розміри, що збільшилися, він, як і раніше, дуже комфортно лежить в руці. Тепер користуватися смартфоном буде зручніше, адже в новій моделі виробник реалізував технологію постійно активного дисплея. Екран апарату не гасне через час, як це відбувається у більшості смартфонів. Натомість він знижує яскравість, але інформація на ньому залишається візуально помітною. Завдяки цьому не доводиться активувати екран кожного разу, коли хочеться перевірити повідомлення або подивитися відображені на ньому дані.

У смартфоні є й інші нововведення:

  • Динамічний “острів” замість “чубчика”. Достатньо великий виріз у верхній частині екрану Айфонів постійно викликав безліч нарікань. Нарешті виробник прислухався до думки користувачів і трансформував цей блок, зробивши його більш компактним і таким, що не виділяється. Тепер біометричний сканер обличчя та об’єктив фронтальної камери розташовуються на невеликому “острівці”, який мінімально привертає увагу.
  • Покращені камери. Всі смартфони бренду «яблучного» дозволяли робити якісні знімки. І здавалося, що покращити оптику ще більше неможливо. Але виявилося, що межі досконалості справді немає. Тепер об’єктиви отримали підвищену світлочутливість та цілу низку програмних «фішок» для бездоганних фотографій за будь-яких умов зйомки. Айфон 14 Про Макс здатний замінити не тільки класичну «дзеркалку», але й сучасний цифровий фотоапарат.
  • Місткий акумулятор для вражаючої автономності. Батарея пристрою тепер здатна забезпечити понад 24 години безперервного відтворення завантаженого в смартфон відео. Робота з різноманітними програмами, онлайн-ігри, серфінг в Інтернеті, спілкування в месенджерах, прослуховування музики – все це стає ще доступнішим навіть за відсутності можливості підзарядки протягом дня.

depositphotos 634080680 stock photo west bangal india january 2022

Придбання iPhone 14 Pro Max буде логічним рішенням для тих, хто вже знайомий із попередніми версіями. А для нових користувачів техніки Apple із придбанням цієї моделі відкриється цілий світ нових цифрових можливостей.

Партнерський матеріал

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено