Військовий з Тлумаччини служить у складі 75 батальйону на Запоріжжі. Він механік радіостанції і його завдання забезпечувати зв’язок в зоні відповідальності батальйону. А також Іван куховарить у своєму підрозділі – поки штатний кухар у відпустці, хлопці варять їсти по черзі.
Про це повідомляє 102 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщина, пише ПІК.
Хлопець каже, що раніше працював барменом у ресторані, але йому більше до душі готувати їсти.
“Сьогодні в меню – суп, картопляне пюре з м’ясним гарніром, салат овочевий, на десерт – банани. Щодня меню різне, найулюбленішими стравами хлопців є картопля, макарони по флотськи, різні супи, борщі, солянка. Забезпечення продуктами дуже хороше. Є практично все необхідну для хорошого харчування. Якість продуктів відмінна”, – розповідає захисник.
Постійно привозять свіже м’ясо – яловичина, свинина, курятина. Овочі, фрукти, вода, солодке, чай, кава – все привозять.
“Ось недавно передали нам з села Підлісся вареники, пельмені, голубці – дуже смачно було, хлопці дуже раді. Ми вдячні громадам за це, адже ця невелика передача, якась випічка, чи м’ясні вироби – завдяки цьому ми відчуваємо, що про нас турбуються, що хочуть чимось нам допомогти, підтримати”, – додає Іван.
- 496 день війни: на фронті за добу відбулося понад 40 бойових зіткнень
- Люди Прикарпаття: історії, що надихають – військовослужбовець Микола Крошний «Смокі»
- ЗСУ за добу знищили 770 окупантів та 32 артсистеми ворога
- Пораненим воїнам спростили оформлення відпусток та звільнення з лав ЗСУ – Міноборони