Івано-Франківськ

504 доба війни: українська авіація завдала 15 ударів по районах зосередження окупантів

Протягом минулої доби ворог завдав 65 авіаційних ударів та здійснив 71 обстріл з РСЗВ.

504 доба війни: українська авіація завдала 15 ударів по районах зосередження окупантів

Розпочалася 504 доба війни в Україні: противник і надалі зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Про це вранці, 12 липня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Лиманському напрямку протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії в районі Веселого Донецької області.
  • На Бахмутському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії, наші захисники успішно відбили атаки противника в районі населеного пункту Григорівка та східніше Оріхово-Василівки.
  • На Авдіївському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районах Авдіївки, Первомайського та Невельського.
  • На Мар’їнському напрямку, під ворожим вогнем артилерії, наші захисники відбили усі атаки в районах населених пунктів Побєда, Новомихайлівка та Мар’їнка.
  • На Шахтарському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Благодатного.
  • На Запорізькому та Херсонському напрямках противник зосереджує основні зусилля на недопущенні подальшого просування наших військ. Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.
  • Авіація ЗСУ за добу завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 4 – по зенітно-ракетних комплексах ворога.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 3 пункти управління, 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 1 засіб протиповітряної оборони та 1 станцію РЕБ противника.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено