Івано-Франківськ

Дев’ятеро медичних працівників з Прикарпаття віддали своє життя, рятуючи інших на фронті

З перших днів повномасштабного вторгнення, працівники закладів охорони здоров’я з Івано-Франківщини відправилися у зону бойових дій.
361643261 587495280220516 5478622868691680386 n

На фото: Олександр Соколюк – командир евакуаційної групи 93 бригади, у мирному житті – генеральний директор КНП Яремчанська центральна міська лікарня

Сьогодні у лавах Збройних Сил України несуть службу 254 працівників закладів охорони здоров’я Прикарпаття. Це – 99 лікарів, 98 середніх медичних спеціалістів і 57 інших працівників, зокрема, водіїв, інженерів, слюсарів тощо.

Про це повідомили на сторінці Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

“Там, майже на лінії фронту, вони рятують життя війських та цивільних, тих, хто опинився під постійними обстрілами і в зоні активних бойових дій. Вони працюють у прифронтових лікарнях, на стабілізаційних пунктах, проводять евакуацію, надають першу допомогу та оперують під обстрілами”, – йдеться у повідомленні.

Дев’ятеро медичних працівників нашої області віддали своє життя, рятуючи інших.

“Дякуємо прикарпатським медикам за героїзму та відданність своїй справі – рятувати життя людей за будь-яких умов: під обстрілами, під час ракетних ударів, атак ворога. Пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя за Україну!” – зазначили в департаменті.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено