Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпатці” розпочали сезон з домашньої нічиєї (ВІДЕО)

У суботу, 29 липня, на стадіоні “Рух” відбулася гра стартового туру групи “А” Першої ліги. Івано-франківське “Прикарпаття-ЗСУ” приймало хмельницьке “Поділля”.

444 scaled

Колектив із Хмельницького намагався шокувати свого суперника швидким голом, але витиснути максимуму із своїх атак футболісти “Поділля” не змогли. Підвів свою команду Євген Задоя, який збив Хому і арбітр призначив пенальті. 11-метровий у виконанні Барчука парирував голкіпер, але першим на добиванні опинився Хома – 1:0.Після подачі Каверіна зі штрафного міг зрівнювати рахунок Веремієнко, але він пробив вище воріт.

На жаль, осмислених дій у першій половині зустрічі було небагато. На перший план виходила боротьба у центрі поля. Проте, до перерви глядачі все ж побачили ще один гол. Каверін подав зі штрафного, а першим на м’ячі опинився Василенко – 1:1. У другій частині тайму гості перехопили ініціативу і були близькими до того, щоб вийти вперед.

На початку другого тайму небезпечний штрафний отримали гості, але Каверін пробив у стінку. Ближчими до голу були гості, але довести свої атаки до логічного завершення вони не могли. До того ж, варто відзначити впевнену гру Герича. Вирвати перемогу ніхто із суперників не зміг.

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 1 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) – «Поділля» (Хмельницький) – 1:1 (1:1) 

29 липня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 15:00. Арбітр: О.Когут (Тернопіль). 

Голи: Хома (8) – Василенко (32)
Нереалізований пенальті: Барчук, “П” (8)

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено