Івано-Франківськ

“Українські війська за тиждень звільнили 3 кв.км біля Бахмута”, – Маляр

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила, українські військові минулого тижня звільнили 3 кв.км біля Бахмута.

29

Ганна Маляр зазначила, що захисники просуваються на південному фланзі міста Бахмут. Так, минулого тижня ще 3 кв.км було звільнено.

Маляр додала, що наразі можуть говорити про звільнені 43 кв. км довкола Бахмута, пише УП.

На півдні, за словами заступниці міністра, за останній тиждень ситуація суттєвих змін не зазнала. Захисники продовжують наступальні дії на Мелітопольському та Бердянському напрямках.

На Куп’янському, Лиманському напрямках ворог підтягує додаткові сили, відбувається перегрупування.

“На Куп’янському напрямку складна ситуація. Ви знаєте, що в тому числі ворог обстрілює і Куп’янськ. Бої продовжуються. Наші оборонці чинять дуже потужний опір ворогу”, – йдеться у повідомленні.

На Куп’янському напрямку захисники відбили атаки ворога південніше Першотравневого, Синьківки, східніше Петропавлівки Харківської області. Ворог там не просувається.

На Лиманському напрямку основні бої тривають довколо Серебрянського лісництва: “Ворог намагається вибити нас з позицій Кремінної – Білогорівки, які були раніше зайняті нашими військами. Ворогу це не вдається, але бої там теж дуже запеклі”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено