Івано-Франківськ

Які канцелярські товари потрібні учням молодших та старших класів

Базовий список приладдя, який необхідно врахувати при виборі шкільних товарів.

123

Як обрати канцелярські товари для школи?

Канцелярське приладдя для школи необхідно вибирати виходячи з віку дитини, предметів, які викладаються, а також слід враховувати побажання викладачів. Рекомендуємо обирати канцелярські товари на перевірених магазинах – https://germes.one/kancelyarski-tovari-c30/.

Поговоримо про те, як вибрати шкільні канцтовари, щоб учень отримував задоволення від навчання, а батькам не довелося посеред чверті купувати додаткові аксесуари.

З чого почати закупівлю канцтоварів?

Щоб вписатися в наявний бюджет і забезпечити дитину всім необхідним, рекомендується:

  1. Почати купівлю канцтоварів для школи варто зі складання списку. Неспішно складений перелік товарів дозволяє врахувати дрібниці, не забути про важливі аксесуари, а також розподілити бюджет відповідно до можливостей батьків.
  2. Зайнятися придбанням письмового приладдя, зошитів, альбомів для малювання та іншої канцелярії краще перед початком навчального року. У липні та серпні в магазинах представлений великий асортимент товарів, проводяться акції, канцелярія продається з гарними знижками.
  3. Товари для малювання, зошити, лінійки, ручки, фломастери та інша продукція коштує дешевше, якщо купувати їх оптом. Наприклад, можна домовитися з родичами, у яких є школярі, або з мамами однокласників дитини.

Базові канцелярські товари для школярів молодших класів

У початкових класах школи учням необхідні:

  1. Ручки різних кольорів. Варто врахувати, що вони часто губляться, тому краще запастися кількома десятками ручок. Вони повинні бути зручної форми для дитячої руки.
  2. Прості олівці різної твердості. Вони знадобляться для письма в прописах, для малювання.
  3. Кольорові олівці – для малювання на уроці і вдома.
  4. Набір фломастерів до 24 штук, маркери.
  5. Також для творчих завдань малюкові можуть знадобитися гелеві ручки з глітером.
  6. Кольоровий папір, набір кольорового картону для аплікацій і виробів.
  7. Фарби – можуть знадобиться як акварель, так і гуаш, а також аксесуари до них: кисті, стакан-непроливайка.
  8. Обкладинки для підручників і зошитів.
  9. Щоденник для розкладу і оцінок.
  10. Папки формату А4 для уроків образотворчого мистецтва і праці.

Кількість зошитів і їх формат порекомендує класний керівник. У початкових класах часто використовують вже готові друковані зошити. Однак, звичайні теж необхідні, наприклад, для використання в якості чернеток.

Для учнів старших класів необхідні зошити в клітинку і лінію. У деяких школах для предметів допускається заводити загальні – з кількістю аркушів 48 або 96.

Покупку альбомів і щоденників краще робити після зустрічі з викладачем, так як можуть знадобитися спеціальні види.

Які канцтовари необхідні учням старшої школи

Для учнів 5-11 класів перелік продукції звужується, так як зменшується кількість предметів. Найчастіше підліткам вже не потрібні кольорові олівці і фарби, папір для аплікацій та інші товари для творчості. Знадобиться папір А4 для створення рефератів і презентацій, можливо ватман для коллективних або індівідуальних проектів. Також знадобляться додаткові навчальні матеріали, наприклад атласи та контурні карті, набори для геометрії.

Всім учням необхідні шкільні пенали, сумки для спортивної форми і зручні рюкзаки. Ці товари для школи обирають з урахуванням побажань дитини.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено