Івано-Франківськ

Chanel Chance: не проґав свій шанс

Мадемуазель Шанель знала, що справжній успіх – це сміливість, стан душі, вміння бути собою.

shanel scaled

Знаменитий парфумерний Дім випустив цей аромат Chanel Chance у 2003 році. Творець цього шедевра – Жак Польж – назвав артомат парфумом для жінок, який схожий на справжнє торнадо.

«Шанс» по-французьки означає «удача», і це парфум, що найбільше продається, зі всієї лінійки бренду на https://parfumcity.com.ua/products/chanel-chance-eau-de-parfum-parfyumirovannaya-voda-100-ml

Аромат надзвичайно свіжий, жіночний та легкий. Він поєднує в собі квіткову легкість та пряні мотиви. Граючи на розмаїттях, створюється пікантна композиція.

У верхніх нотах Chanel Chance – рожевий перець, лимон та ананас, а в серці – гіацинт, жасмин та ірис. Завершується аромат солодким бурштином, що освіжає пачулі та солодку ваніль.

Знайди свій аромат

Познайомтеся з свіжістю CHANCE EAU FRAÎCHE, що обволікає ніжністю CHANCE EAU TENDRE, загадковою алхімією CHANCE і вібруючою енергією CHANCE EAU VIVE.

  • НІЖНІСТЬ

Безмежно жіночний квітковий аромат фруктів CHANCE EAU TENDRE втілює ніжність.

1 31

Легкий і надзвичайно ніжний аромат Chanel Tendre ідеально підійде як дорослій жінці, так і юній леді. Парфум поєднує в собі елегантність, витонченість та особливий шарм, його вибирають дівчата, що мають тонкий смак, чисті думки та сильні почуття.

1 1

Аромати Шанель Тендер в композиції підібрані дуже обережно та правильно. Один підкреслює переваги іншого, розкриває кращі якості. Так у гармонійному дуеті грає солодка диня та терпкий грейпфрут, ніжний жасмин та солодкий гіацинт. І навіть в шлейфі відчувається вишуканість – півники та амбра. Деревні ноти кедра переплітаються з теплим мускусом, який звучит фінальним акордом в сонаті ніжності.

  • ЕНЕРГІЙНІСТЬ

Новий аромат CHANCE EAU FRAÎCHE з квітковим шлейфом, що іскриться, втілює енергію.

2 21

Ще один аромат з лінійки Chance, який відноситься до групи шипрово-квіткових ароматів. Eau Fraiche – ніжний, легкий, чарівний. Аромат, що поєднує в собі м’які переходи між компонентами, не залишить байдужим і точно стане вибором сучасної мешканки мегаполісу.

2 1
Перше, що дивує в Шанель Шанс Фреш – це гра цитрусових крапель лимона на хвоїнках верджинського кедра. Далі, парфум відкриває своє “серце”, яке також здивує коктейлем із рожевого пристрасного перцю і спокійними пахощами жасмину. Водяний гіацинт залишається легким акцентом свіжості перед тим, як почується деревний шлейф. Амбра та ветивер зачарують стійким шлейфом.

Відкрийтеся для вишуканості та ніжності. Відчуйте себе у квітучому саду разом з Chanel Chance Eau Fraiche.

  • ОПТИМІЗМ

Пікантний квітковий аромат CHANCE EAU VIVE втілює оптимізм.

3 18

Лінійка ароматів Chance поповнилася новим витонченим та смачним Chanel Chance Eau Vive. Він відрізняється від інших парфумів колекції модного бренду свіжістю, легкістю і простотою. Аромат добре буде виглядати на дівчині в сонячний весняний день, виблискуючи, подібно намисту.

3 1
Розкривається аромат коктейлем кисло-солодких цитрусових з гіркими нотами грейпфрута та червоного апельсину. Далі аромат звучить трохи м’якше, не так насичено, завдяки ніжності жасмину та спокою білого мускусу. Кедр, що звучить в завершенні аромату, пом’якшує композицію хвойною іскрою, а димчастий ветивер та солодкі півники додають аромату завершеності.

Chanel Eau Vive повітряний, як хмара та яскравий, як сонце, свіжий, як весняний вітер. Аромат гарного настрою і барвистих спогадів.

  • СМІЛИВІСТЬ

Композиція CHANCE з її квітковим пряним акордом втілює сміливість та чуттєвість.

4 16

Цей парфум показник жіночності, вишуканості та відмінного смаку. Аромат легкий, повітряний. Він підійде як зрілій жінці, так і юній особі, поєднуючи в собі елегантність та ніжність.

4 1

Туалетна вода починає своє звучання незвичайним поєднанням гіркого перцю і кислого лимона. Далі відчувається квіткова ніжність жасмину, гіацинта та солодких півників. Заворожуючий шлейф звучить теплим білим мускусом, амброю та димчастими нотами ветіверу.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено