10 лютого відбулася прем’єра 13 сезону кулінарного проєкту «МастерШеф». Цієї весни аматори знову вражатимуть своїми талантами.
Зокрема, участь у новому сезоні бере Владислав Кецмур з міста Долина, що на Івано-Франківщині, розповідає ПІК.
«Коли почалася війна, я був у Німеччині, де працював в іспанському ресторані. Та 24 лютого переді мною постав вибір: або я залишаюся там, або повертаюсь і заслуговую життя тут, як українець», — зізнався Влад.
Хлопець приєднався до 80-ї Десантно-штурмової бригади, зокрема, звільняв Херсонщину від окупантів.
Наразі Кецмур звільнився від служби за станом здоров’я (проблеми із серцем, адже у 2014 році мав операцію) та працює адміністратором у закладі італійської кухні.
Суддям долинянин презентував філе лосося з пюре із цвітної капусти із зеленим соусом шпинату.
Дивіться у відео — про виступ Владислава Кецмура у шоу:
Читайте також:
- Франківець продовжив боротьбу за перемогу в шоу “Мастер Шеф” (ФОТО)
- Кулінар з Івано-Франківська став учасником шоу “Мастер Шеф Професіонали 3” (ВІДЕО)
- “МастерШеф”: франківчанин Микола Мигаль продовжує боротьбу за перемогу (ВІДЕО)
- Франківець Микола Мигаль увійшов в топ-10 кулінарів проекту “МастерШеф. Професіонали-3”
- Люди Прикарпаття: історії, що надихають – шеф-кухар Микола Мигаль (ВІДЕО)