Івано-Франківськ

Прикарпатця нагородили медаллю “10 років сумлінної служби”

Неодноразово захиснику доводилося утримувати важкі позиції на передовій у Донецькій та Луганській областях.

 

NAGORODA voyin Majdan 1024x505 1 scaled

Військовослужбовець із села Майдан,  Іван Кучера нагороджений відзнакою Міністерства оборони України медаллю “10 років сумлінної служби”.

Про це повідомляють на сайті Ямницької громади, пише ПІК.

“Воїн вступив до лав ЗСУ захищати рідні землі від ворога у зоні АТО (ООС), коли росія в 2014-му розпочала військову агресію на Сході України. Неодноразово захиснику доводилося утримувати важкі позиції на передовій у Донецькій та Луганській областях. З 2017 р. Іван розпочав службу за контрактом в одній з гірсько-штурмових бригад роти вогневої підтримки. По завершенні терміну дії контракту, підписав його повторно”, – йдеться у повідомленні.

Коли розпочалася повномасштабна війна 24 лютого 2022 р., військовослужбовець з перших днів став на захист України. Сьогодні боєць продовжує стримувати ворога на передових лініях оборони на запорізькому напрямку.

Довідково: відзнакою “Медаль “10 років сумлінної служби” Міністерства оборони України”, відповідно до Указу Президента України від 30.05.2012 р., нагороджуються військовослужбовці Збройних Сил України, які сумлінно і чесно виконують військовий обов’язок та мають вислугу 10 років служби у календарному обчисленні.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено