Івано-Франківськ

На Луганщині загинув військовий з Печеніжина, який майже два роки вважався зниклим безвісти

Василь Білецький боронив Україну ще з 2014 року.

На Луганщині загинув військовий з Печеніжина, який майже два роки вважався зниклим безвісти

На Луганщині 31 травня 2022 року загинув військовий з Печеніжина Василь Білецький. Майже два роки він вважався зниклим безвісти. Сумну звістку повідомили на сторінці Печеніжинської громади, пише ПІК.

38-річний Василь Білецький служив головним сержантом протитанкового взводу роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

“Висловлюємо щирі слова співчуття матері та брату, рідним та близьким захисника, який віддав життя за Україну. Вічна пам’ять, шана і слава герою!”, – йдеться у повідомленні.

Завтра, 25 травня, об 10:00 год. відбудеться прощання з головним сержантом біля військової частини 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”. Орієнтовно об 10:20 год траурний кортеж прямуватиме з м.Коломиї в рідне селище воїна.
“Просимо мешканців громади належно і гідно зустріти Героя живим коридором. Кортеж прямуватиме до батьківського дому в селище Печеніжин на вулицю Незалежності, 145. Зустріч Героя відбудеться біля каплички, що поруч з будинком загиблого Героя. Вшануємо своєю присутністю та спільною молитвою добру пам’ять про вірного сина України”, – додають у громаді.
Також завтра, 25 травня, о 15.00 год. відбудеться Псалтир за душу загиблого Героя Василя Білецького
Чин похорону розпочнеться у неділю, 26 травня об 14.00 год з рідного дому в с.Печеніжин по вулиці Незалежності.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено