Івано-Франківськ

Jack Daniels — основа для витончених коктейлів

Елітний продукт американського виробника співдружний з іншими компонентами.

Є різновиди алкогольних напоїв, які споживаються переважно в чистому вигляді. До них належить і віскі Jack Daniels. Напій має багатий насичений смак, складну текстуру та глибокий аромат. Але саме завдяки таким характеристикам бармени використовують його для створення витончених коктейлів. Алкоголь — основна база, властивості якої урізноманітнюють допоміжними елементами. 

Image

Інгредієнти, з якими найкраще поєднується віскі Jack Daniels

Елітний продукт американського виробника співдружний з іншими компонентами. Насичений смак із нотками карамелі, ванілі, диму дає змогу барменам створювати коктейлі з використанням неочікуваних складових. Найпопулярніший класичний варіант — кола з віскі. Це просте поєднання, яке можна зробити власними руками. Для цього необхідно лише в спеціалізованому магазині купити Jack Daniels та содову. Співвідношення інгредієнтів індивідуальне та залежить від уподобань людини. Улюбленими компонентами барменів також вважаються:

  1. Соки. Апельсиновий додає насиченості та яскравості смаку, а лимонний — кислинки для свіжості.
  2. Сиропи. Кленовий підійде шанувальникам солодких варіантів. М’ятний стане ідеальним вибором для літніх вечорів. Імбирний із легкою гостринкою здивує поціновувачів незвичайних смаків.
  3. Лікери. Кавовий використовується для любителів гіркого напою. Вишневий наповнює коктейль і кислинкою, і солодкістю.

Часто використовується імбирне пиво та вермут. Ці інгредієнти чудово показують себе в чистому вигляді. Але разом із віскі Jack Daniels вони смакують зовсім по-іншому.

Популярні коктейлі на базі спиртного американського виробника

Є безліч рецептів для смачних міксів. Деякі з них прості та складаються з двох чи трьох інгредієнтів. Інші можуть створити лише професійні бармени, адже вони відрізняються складною технікою приготування й потребують точного дозування елементів. Для створення Old Fashioned потрібні один кубик цукру, розчинений у чайній ложці води, 50 мл Jack Daniels, 2–3 краплі бітеру ангостура. Всі компоненти необхідно змішати у склянці з льодом. Для декорування використовується апельсинова цедра. Любителям високої міцності сподобається коктейль Tennessee Mule. Для нього найкраще підходить мідний кухоль. Він заповнюється льодом, віскі, лаймовим соком та імбирним пивом. А от Manhattan оцінять шанувальники максимально насичених міксів. Для цього знадобиться простора змішувальна склянка або шейкер. Необхідно гарно перемішати Jack Daniels, вермут і бітер. Одержана суміш проціджується в охолоджений келих. Прикрашається напій соковитою вишнею. Якщо потрібно створити коктейль певних смаків, варто ознайомитися з властивостями не тільки віскі, але й допоміжних алкогольних інгредієнтів. Опис характеристик лікерів, пива та вермутів присутній на сайті Maudau. Інформація дає змогу без зайвих експериментів одразу приготувати бажаний напій.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено