Івано-Франківськ

Деякі прикарпатці не впускають контролерів додому – Прикарпаттяобленерго

У компанії пояснили, навіщо приходять контролери й чому варто їх впускати у власне помешкання.

Деякі прикарпатці не впускають контролерів додому - Прикарпаттяобленерго

Лише протягом першого кварталу 2024-го року близько 10 тисяч прикарпатців не допустили контролерів до приладу обліку. Причини різні: відсутність власника вдома, навмисний недопуск тощо. Про це повідомляє Прикарпаттяобленерго, пише ПІК.

“Оператор системи розподілу (в даному випадку Прикарпаттяобленерго) зобов’язаний періодично проводити контрольний огляд лічильників, а також отримувати безперешкодний доступ до приладів обліку, щоб провести їхнє обстеження. При цьому контролер має мати службове посвідчення з вказаними ПІБ, посадою, номером посвідчення та печаткою компанії”, – йдеться у повідомленні.

У компанії наголошують, що споживач має забезпечувати доступ контролерів (після пред’явлення ними службових посвідчень) до своїх лічильників. В іншому випадку АТ «Прикарпаттяобленерго» має право повністю або частково припинити електропостачання після відповідного попередження.

“Просимо більш лояльно ставитися до контролерів. Вони виконують свій обов’язок. Зокрема, перевірка показів допоможе уникнути неточностей в розрахунках споживачів, а огляд лічильника – виявити можливі несправності”, – додають у компанії. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено