Івано-Франківськ

Надвірнянська міськрада передасть одноденний заробіток дитячій лікарні “Охматдит”

Надвірнянська громада долучила до збору коштів на підтримку та відновлення "Охматдиту".

i75 ArticleImage 229275 scaled
Надвірнянська міська рада та відокремлені управління долучаються до збору коштів та перерахують одноденний заробіток для підтримки та відбудови дитячої лікарні «Охматдит», яка постраждала від російського обстрілу.

Про це повідомив очільник Надвірнянської громади Зіновій Андрійович, пише ПІК.

Тож сьогодні ми не маємо бути осторонь великої трагедії. Надвірнянська територіальна громада в особі Надвірнянської міської ради та відокремлених управлінь на добровільних засадах прийняла рішення перерахувати одноденний заробіток працівників на відновлення Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит». Ми сьогодні думками, серцем, помислами з дітьми та батьками”, – зазначив Андрійович.

Мер Надвірної закликав інші територіальні громади Прикарпаття також долучитися до підтримки постраждалого медзакладу.

“Звертаюся до всіх 62 тереторіальних громад Івана Франківської області про фінансову та моральну підтримку! Зараз як ніколи ми маємо бути єдиними в підтримці та допомозі!” – закликав Андрійович.

Нагадаємо, 8 липня росіяни поцілили в будівлю дитячого медичного закладу “Охматдит” у Києві. Окупанти запустили по лікарні ракету Х-101.

Внаслідок атаки двоє людей загинуло, за медичною допомогою звернулися 32 поранених. Восьмеро дітей госпіталізували з травмами. 

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено