Івано-Франківськ

У 59 бригаді імені Якова Гандзюка здійснили перевірку: які результати

Командування бригади звинувачували у великих втратах особового складу,

59 brigada v gaysini e1721027723774

В 59 окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка здійснили службову перевірку за рішенням Головнокомандувача Збройних Сил України.

Зокрема роботу з командирами підрозділів, особовим складом, здійснено перевірку прийнятих рішень та бойових розпоряджень командування бригади. Окрім того, дослідили питання організації виконання бойових завдань.

Робоча група, що проводила перевірку, не виявила випадків видання злочинних наказів.

Про це повідомляє Військова служба правопорядку у Збройних Силах України, пише ПІК.

“Водночас, встановлено окремі факти управлінських рішень та чинники, які можуть негативно впливати на хід виконання бойових завдань військовою частиною. З метою недопущення такого в подальшому прийняті рішення, які спрямовані на попередження подібних випадків. Окремих посадових осіб командування бригади притягнуто до відповідальності”, – йдеться у повідомленні.

Яких саме посадових осіб притягнули до відповідальності Військова служба правопорядку не вказує.

Нагадаємо, парамедикиня Поліщук закликала провести перевірку дій командира 59 ОМБр Богдана Шевчука. За її словами, його «накази, свідома недбалість та нехтування життям та здоровʼям особового складу, дії, призвели до загибелі великої кількості військовослужбовців, в тому числі і з високих керівних посад».

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено