Івано-Франківськ

Одна з наймасованіших атак України дронами за всю війну: що відомо

В повітряному просторі Києва та на підступах було знищено понад 30 безпілотників.

Сили ППО збили на світанку 12 із 16 ракет та усі 13 шахедів, які випустила росія

Повітряна тривога у ніч на 31 липня тривала понад сім годин. Ворожі дрони заходили на Київ хвилями і практично з усіх можливих напрямків, заявив начальник КМВА Сергій Попко.

“Цієї ночі рашисти здійснили одну з наймасованіших атак України ударними дронами за всю війну! Головною ціллю агресора став Київ. На столицю України, на мирне місто, ворог спрямував багато десятків своїх безпілотників. Це була вже сьома атака Києва ворожими дронами у липні! Вона стала для столиці наймасованішою за 2024 рік за кількістю застосованих БпЛА”, – написав він.

Силами та засобами ППО в повітряному просторі Києва та на підступах було знищено понад 30 безпілотників (тип БпЛА та точну кількість оприлюднять Повітряні сили).

“За даними оперативного зведення на цю хвилину – у Києві без постраждалих та руйнувань. Данні попередні, інформація уточнюється. Дякуємо всім воїнам, хто охороняє наше небо за захист! Слідкуйте уважно за сигналами тривоги. Не ігноруйте. Бережіть себе і близьких”, – наголосив Попко.

ДОПОВНЕНО 

Нова хвиля ворожих дронів продовжила нічну атаку ударних БпЛА на Київ.

“Зафіксовано рух кількох ворожих безпілотників у напрямку Києва. Не нехтуйте сигналами тривоги. Прямуйте до укриття”, – закликали в КМВА.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено