Івано-Франківськ

Повалій та Лорак позбавлять звань народних артисток України

Нардепи проголосували за відповідний законопроєкт.

Повалій та Лорак позбавлять звань народних артисток України

Співачок-зрадниць, які втекли до росії та підтримують збройну агресію проти України Таїсію Повалій та Ані Лорак можуть позбавитися звання народних артисток нашої держави. 20 серпня народні депутати підтримали законопроєкт про  позбавлення державних нагород зрадників України, пише ПІК.

“У законопроєкті йдеться про зміну кількох законів. Зокрема, тих, що стосуються позбавлення зрадників державних нагород і можливості займатися творчою діяльністю на території України. Справами запроданців займатиметься суд або РНБО”, – повідомив нардеп Ярослав Железняк.

До переліку людей, в яких можуть відібрати державні нагороди, потраплять засуджені за тяжкий злочин, правопорушення проти основ нацбезпеки України, проти миру та безпеки людства.

До слова, Лорак та Повалій вже багато років живуть в РФ. Вони стали на бік ворога після початку повномасштабного вторгнення та часто верзуть нісенітниці про війну у стилі кремлівської пропаганди. Ба більше, Таїсія вже навіть встигла зректися України і стала громадянкою РФ, а Лорак тільки планує це зробити.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено