Івано-Франківськ

Потап у Німеччині заспівав російською у клубі, де відпочивають путіністи (ВІДЕО)

Артист обурив українців своїм вчинком та нарвався на шквал критики.

Потап у Німеччині заспівав російською у клубі, де відпочивають путіністи (ВІДЕО)

У Німеччині, 6 квітня український співак та продюсер Потам неочікувано заспівав російською у клубі, де полюбляють виступати артисти з рф. Своїм таким вчинком артист нарвався на критику. На це звернув увагу музичний портал “Музвар”, який у своєму Telegram-каналі і поділився відео з події, пише ПІК.

Зокрема, людей обурило, що він співав російською, ще й у розважальному закладі, який славиться своєю проросійською позицією. Зокрема, туди з концертами проїжджало чимало російських артистів-путіністів, які підтримують війну в Україні, а в лютому цього року в клубі взагалі проводили так звані “російські ночі”.

Сам Потап скандал не коментує. Однак з його фотоблогу зрозуміло, що 6 квітня він таки виступав в тому клубі, адже зробив позначку в Instagram, та співав на сцені.

До слова, днями довкола Потапа вже був гучний скандал. З’явився анонс концерту репера у німецькому місті  Білефельд, де його на афіші позначили з гаслом “російське ретро”. Тоді він публічно перепросив та заявив, що сталася ганебна помилка.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено