Івано-Франківськ

Ірині Білик – 54: як змінювався образ зірки від 90-х і донині (ФОТО)

Ірина Білик, якій 6 квітня цього виповнюється 54 роки, розпочала свою кар’єру у 90-х минулого століття, стала улюбленицею тисяч прихильників.

23 scaled

Співачка, заслужена й народна артистка України Ірина Білик відзначає 54-річчя. ЇЇ називають “українською Мадонною” через велику кількість хітів у 1990-х, частим змінам іміджу та впливу на шоу-бізнес.

Пропонуємо факти про особисте життя виконавиці та її кадри до пластичних операцій, розповідає ПІК із посиланням на Gazeta.ua.

1 4 scaled

Першим цивільним чоловіком Білик був продюсер Юрій Нікітін. Вони познайомилися на на фестивалі “Весняні надії 90-х”. Згодом почали співпрацювати, а пізніше робота переросла в романтичні стосунки.

2 3 scaled

Через вісім років цивільного шлюбу пара розійшлась. Причиною стало те, що Ірина хотіла народити дитину, а Юрій не був до цього готовим. Після розриву вони продовжили працювати разом.

0 scaled

Незабаром Білик почала зустрічатися з манекенником Андрієм Оверчуком. Через рік після початку стосунків у пари народився син Гліб. Вони повінчалися, але через два роки розійшлися. Причиною розриву стала зрада Оверчука.

9

У 2001 році зірка закрутила роман з Дмитром Коляденком. Танцівник шість разів робив пропозицію артистці, але вона не погоджувалась. Їхні стосунки були складними.

10 1 scaled

Коляденко постійно ревнував кохану й влаштовував скандали. 2006-го Білик порвала з Дмитром, а він, щоб помститися, продав її оголені фото “жовтій” пресі та поливав брудом в інтерв’ю.

11 1

Через рік після розриву з Коляденком знаменитість почала зустрічатися із молодшим на 15 років Дмитром Дікусаром. Через три роки вони розійшлися, оскільки Ірина хотіла більш серйозних стосунків.

12 1

У 2011 році Білик познайомилась з фотографом Асланом Ахмадовим. Він став режисером і головним героєм її кліпу. У 2015 році пара одружилася, але про свої стосунки вони оголосили лише після народження сина Табріза. Його народила сурогартна мати. У 2021 році подружжя повідомило про розлучення.

Зараз Білик приховує особисте життя, але в мережі поширюють чутки про те, що вона знову відновила стосунки з Дмитром Коляденком.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено