Івано-Франківськ

Переїхала до хлопця: реперка Alyona Alyona зараз живе на Прикарпатті

За словами співачки, у Київ вона повертатися не хоче.

Переїхала до хлопця: реперка Alyona Alyona зараз живе на Прикарпатті

Українська реперка Alyona Alyona, яка разом з Jerry Heil буде представляти Україну на “Євробаченні-2024” вирішила змінити місце проживання. Дівчина зараз живе зі своїм хлопцем у селищі Вигода, на Прикарпатті. Про це вона написала у Інстаграм, пише ПІК.

“Я жила в Києві, досить довго, але знайшла своє коханнячко на Франківщині. Тому зараз я проживаю в прекрасному селищі Вигода. Мені тут подобається, мене тут ніхто не може дістати з журналістів, з медіа і т.д. Ніхто сюди не хоче їздити. А я тепер в Києві не живу і мене не можна на таксі привезти серед вихідного і не дати мені відпочити. Відповідно, я щаслива, що можу знаходитися тут”,  – зазначила Альона. 

Співачка додала, що у Вигоді їй дуже подобається, відзначила щирість людей та сказала, що у Київ поки повертатися не планує:

“Тут багато природи, я нею надихаюся, проводжу час наодинці і взагалі тут класно. Я для себе відкрила Франківщину як край. Мені подобається їхня українська мова, подобається діалект, який тут є і взагалі подобаються люди. Вони якісь особливо щирі. В Київ повертатися не хочу, бо там дуже багато роботи, яка тільки забирає час і не наповнює мене”.

1711271035 4568 scaled

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено