Івано-Франківськ

“Врятуй кінцівку”: гурт “Скай” зіграє благодійний концерт у Франківську

Цієї весни музиканти планують зібрати кошти на операції на кінцівках для 5 бійців.

"Врятуй кінцівку": у Франківську гурт "Скай" зіграє благодійний концерт

В Івано-Франківську 30 березня, в суботу, у ККЗ Арена-центр гурт “Скай” зіграє благодійний концер.  Початок о 19:00. Квитки на концерт можна придбати за посиланням.

 У весняному акустичному турі “СКАЙ” виконуватиме як вже відомі хіти “Тебе це може вбити”, “Легковажна”, “Бест Друг”, “Струна”, “Подаруй Світло” та інші, так і зіграє нові пісні, що гурт наживо гратиме вперше, пише ПІК.

“Починаючи з лютого 2022 року СКАЙ на своїх концертах зібрав і передав для ЗСУ та Сил Оборони понад 24 млн гривень. А цієї весни музиканти планують зібрати кошти на операції на кінцівках для 5 бійців – на кожному окремому концерті пройде збір для одного військового, що є резидентом Національної програми “Врятуй кінцівку”, яку реалізує Міжнародний благодійний фонд “Здоровʼя українського народу”, – повідомляють у пресслужбі гурту.

В Івано-Франківську рок-гурт “Скай” збиратиме кошти на лікування бойової травми штаб-сержанту Гундар Миколі прикордоннику Донецького загону, відділу прикордонної служби «Сартана», який виконував бойове завдання в Маріуполі та отримав 6 кульових поранень в різні частини тіла під час міських боїв.

0x0 scaled

Микола потребує операції з очищення кісткового каналу великогомілкової кістки із заповненням її “біосклом”. Вартість лікування 261 500 гривень.

“Цей весняний концертний тур покликаний не лише подарувати світло, силу та натхнення нашим шанувальникам, а й зібрати на операції для наших поранених бійців. Друзі, ми з вами на одній хвилі, у нас одна ціль – допомагати військовим задля перемоги.Один концерт –  одна операція – одна врятована кінцівка – один врятований захисник. Запрошуємо”,зазначив фронтмен СКАЙ Олег Собчук.

Під час першого концерту туру в Миколаєві було зібрано кошти на лікування бойової травми солдату Потан Сергію з 53-ї окремої механізованої бригади, який воював на Бахмутському напрямку, займався ремонтом техніки та отримав мінно-вибухове поранення під час мінометного обстрілу. Андрій потребує операції з ендопротезування лівого колінного суглоба. Наступні концерти плануються й в інших містах, про які гурт повідомить згодом. Організатором концерту виступає компанія “СКАЙ МʼЮЗІК”.

У випадку повітряної тривоги концерт припиняється, глядачі пройдуть до найближчого укриття. Після закінчення тривоги концерт буде продовжено.

До слова, благодійні концерти пройдуть в межах Національної програми “Врятуй кінцівку”, покликану зменшити інвалідизацію військових. Один концерт – одна операція – одна врятована кінцівка!

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено