Івано-Франківськ

“Інспектор Марцінків”: мер Франківська перевірив Бельведерську та Бульвари (ФОТО)

"Не просто катались – дивились порядок, благоустрій і кожен отримав доручення для виконання".

457739379 1100656038297318 5601037469431971237 n scaled

У вівторок, третього вересня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зранку об’їздили місто на велосипедах, розповідає ПІК.

Так мер із профільними заступниками були на Бельведерській – біля дитячого садка не прибрано і не покошено, тож “Комфортний дім” має виправити. На Ленкавського, 1 багато сміття, яке мають прибрати.

«Ще маємо ситуацію зі встановленням шлагбауму в дворі біля дитячого садка на Ленкавського, 3А. Мешканці воліють мати свій простір, але батьки, чиї діти відвідують садок – хочуть мати заїд прямо під навчальний заклад. Ситуація спірна, але знаю, що люди дали пульти від шагбауму для працівників садка. Як діяти далі – мають спільно вирішити», – розповів міський голова.

Окрім того, мешканці просять встановити дитячий майданчик на Ленкавського і Бельведерській.

А ще – інспекція натрапила на стихійне сміттєзвалище на Ленкавського, 15 – служби мають прибрати. На Млинарській, 40 будуть ремонтувати лавки і зроблять благоустрій.

«На Карпатській 6,8 мають поприбирати. А на Довгій, 27 – Словʼянській, 1а – завершити доріжку з бруківки. На Тичини, 20 Комфортний дім має покосити. На Панаса Мирного. 2, 4 Благоустрій має покосити і прибрати», – наголосив Марцінків.

Під час поїздки також виявили незароблену розкопку на Північному бульварі. Там муніципали мають проконтролювати, щоб все було дороблено. А на Галицькій, 69 ремонтується двір.

«Роботи тривають тож буде гарно. Всі отримали доручення – виконання перевірю!», – резюмував очільник Івано-Франківська.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено