Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпаття” здобуло першу перемогу в сезоні (ВІДЕО)

Інтригуюче протистояння очікувало на вболівальників в Івано-Франківську.

1726076760 6658

Підопічні Рипана до цього матчу підходили без перемог. А ось “Нива” від гри до гри прогресувала. Колектив із Тернополя у минулому турі переграв “Минай” на виїзді і піднявся на четверте місце. У стартовому складі господарів сьогодні вийшов Андрій Хома, який на початку нинішнього сезону грає мало.

Вже на першій хвилині господарям поля вдалося відкрити рахунок. Бучакчийський наважився на удар з далекої відстані і фортуна йому посміхнулася – 1:0. Помилився у цьому епізоді Жупанський. На 15-й хвилині підопічні Рипана вдруге відзначилися. Андрій Хома з меж штрафної пробив у дальній кут – 2:0. Дебютний гол у сезоні для найкращого бомбардира минулого чемпіонату.

Дуже агресивний початок матчу у виконанні футболістів “Прикарпаття”. Такого гості навряд чи очікували. Ще до перерви господарі поля довели рахунок до розгромного. Радульський подав, а Барчук пробив у дальній кут – 3:0. Неймовірний розвиток подій. Цього точно ніхто не очікував.

У другій половині зустрічі цікавих подій було мало. Згадати можна хіба що удар в поперечину від Дорошенка. У підсумку, дебютна у сезоні перемога “Прикарпаття”.

Чемпіонат України. Перша ліга. Група А. 6 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Нива» (Тернопіль) – 3:0 (3:0)
Голи
: Бучакчийський (1), Хома (14), Барчук (29).

  • Прикарпаття: Бобинець – Швець, Француз, Демків, Радульський, Соловйов (Михальчук, 76), Бучакчийський (Беспалько, 76), Стаднік, Цюцюра (Романов, 66), Барчук (Кос, 66), Хома (Бабанін, 90+2). Запасні: Кучерук, Болденков, Геник, Замуренко, Рудюк, Сьомка, Тітаєвський.
  • Нива: Жупанський – Мудрий, Зінь, Слотюк, Бей (Сидун, 34), Кухарук (Гатала, 77), Капустян, Давидов (Козак, 34), Дорошенко, Галадей (Напуда, 46), Посєвкін (Михайленко, 62). Запасні: Ольховий, Коломієць, Бац, Кицун, Вадовський, Демчук.

Попередження: Барчук (12), Швець (74) – Галадей (32), Слотюк (34), Кухарук (39), Дорошенко (90+3).

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено