Івано-Франківськ

Прикарпатський бігун та світова модель організували благодійний забіг в Нью-Йорку

У забігу прийняли участь близько тридцяти учасників. Цікаво, що були не тільки українці, а й американці.
IMG 6256 scaled

У неділю 15 вересня в самому серці Нью-Йорка, в центральному парку (Central Park) відбувалася благодійна подія – благодійний пробіг із світовою українською знаменитістю, топ-моделлю Аліною Байковою.

Організатором забігу виступив прикарпатець Микола Таран, бігун-ультрамарафонець, 4-кратний рекордсмен України з ультрамарафонського бігу, організатор благодійних забігів в Європі та США, розповідає ПІК.

459615450 3844909759163818 7216041222912771168 n 1 scaled

У забігу в центральному парку Нью-Йорка прийняли участь близько тридцяти учасників. Цікаво, що були не тільки українці, а й американці.

До речі, паралельно, в Києві бігли українці в підтримку цього ж забігу на Дніпровській набережній.

“Чому я звернувся до Аліни? Я бачив її інтерв’ю в ютюбі, вона завжди підтримувала Україну, з самого початку війни. Це звісно її шкодило, вле вона не може по-іншому. Вона дійсно вболіває за перемогу України. І хоч ще раз скажу це шкодить її кар‘єрі. А я ж такий самий, йду проти несправедливості, тому і запропонував щось зробити спільне”, – розповів у коментарі Микола Таран.

Аліна запропонувала зробити також подарунки. На забігу визначили п’ять переможців, які отримали оригінальну футболку від моделі, а саме принт, в якому вона була в Каннах, на червоній доріжці.

“Під час забігу звісно всі виконували українські пісні, багато американців нам дякували і підтримували нас, а ми були вдячні їм за їхню допомогу! І звісно на старті був виконаний гімн України, без нього ніяк, бо це наша ідентичність! І як я кажу, благолійність не має меж!”, – додав прикарпатець.

Читайте також: 
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено