Івано-Франківськ

У Коломиї п’ятеро підприємців отримають по 100 тисяч на розвиток бізнесу

Підприємці подали свої ідеї в межах конкурсу стартапів та бізнес-ідей.

461979763 1170365385093173 2286326950218737943 n scaled

У Коломиї п’ятеро підприємців отримають по 100 тисяч на розвиток бізнесу. Кошти виділяє міська рада.

Про це повідомляє очільник Коломиї, пише ПІК.

Переможцями стали:

  • ТзОВ “Остео баланс” – це сучасний медичний реабілітаційний центр, спрямований на надання комплексних послуг з діагностики, лікування та відновлення пацієнтів із захворюваннями нервової та опорно-рухової системи. За кошти міської ради підприємець планує розширення спектра послуг шляхом купівлі комп’ютерного електроміографа.
  • Марія Латчук, бізнес-ідея якої полягає у виготовленні та продажі натуральної корисної продукції, а саме: пастили, фруктових чипсів, трав’яних чаїв, арахісових паст.
  • Михайло Майгутяк, бізнес-ідея якого полягає у створення племінної пасіки із розведення та збільшення популяції карпатських бджіл.
  • Владислав Коваль, проєкт якого передбачає розширення виробництва в уже існуючій майстерні для виготовлення унікальної керамічної сувенірної продукції, яка буде реалізовуватися в місцевих магазинах Коломиї.
  • Ярослава Леміш та її проєкт «Школа кравецької майстерності LeRosh». Це простір для навчання людей, які бажають опанувати нові знання та навички, освоїти кравецьку справу починаючи з нуля або вдосконалювати наявні навички у творчій професії кравецької майстерності незалежно від віку.
Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

    © 2020 Всі права захищено