Івано-Франківськ

На Львівщині вбили чоловіка та дружину: нападник втік на їхньому авто (ФОТО)

Триває спеціальна поліцейська операція.

0a7f3baca60ffed61f0218c81a307af3 scaled

Четвертого жовтня в одному із селищ у Шептицькому районі Львівщини виявили тіло чоловіка без ознак життя, з вогнепальними пораненнями.

Про це повідомили у поліції Львівщини, пише ПІК.

Правоохоронці встановили особу загиблого – 51-річного місцевого жителя, який був застрелений на території власного господарства.  Окрім того, у житловому будинку поліцейські виявили тіло його 48-річної дружини – також без ознак життя, з травмами голови.

“Проведеними заходами було встановлено, що після вчинення злочинів нападник поїхав в автомобілі вбитого ним власника господарства”, – зазначили у поліції.

ec34f0a58a23ac6e54c30be7322d3cb3

Щоб встановити місцеперебування та затримати зловмисника задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини.

Слідчі розслідують кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – довічне позбавлення волі.

Також розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено