Івано-Франківськ

На Донеччині загинув Сергій Запорожець з Рогатинщини

Про таких, як він кажуть: «віддав би останню сорочку».

На Донеччині загинув Сергій Запорожець з Рогатинщини

На Донеччині, четвертого жовтня біля Краматорського району, в бою з ворогом загинув 54-річний Сергій Запорожець з Рогатинщини. Сумна звістка прийшла у село Потік. Про це повідомляє Рогатинська міська рада, пише ПІК.

Сергій Запорожець отримав повістку влітку 2023 року, та до лав Збройних сил України приєднався у червні цього року. Проходив службу у військовій частині «Десна» на Чернігівщині, п’ять тижнів перебував в Іспанії, де отримав відповідну бойову підготовку. Повернувся в Україну та захищав територію рідної держави на Донецькому напрямку, де й відбувся його останній бій.

“На жаль, родина Запорожців не обійме більше чоловіка, батька, дідуся, зятя і брата… У цей важкий час висловлюємо щире співчуття родині та побратимам полеглого воїна. Хай Бог дасть сили вам знести тягар невимовного горя. Вічна пам’ять і Царство Небесне герою!”, – йдеться у повідомленні.

Про чин похорону та час зустрічі полеглого захисника повідомлять додатково.

До слова, Сергій Запорожець народився 10 березня 1970 року у місті Красний Луч Луганської області. У 1991 році одружився з дружиною Марією. Вони проживали у рідному селі жінки – Потік та виховали двох доньок Віталіну та Катерину. У мирний час Сергій Михайлович заробляв на життя газоелектрозварювальником на Рогатинщині. Пізніше їздив на роботу за кордон.

Подорожував у різні країни. Щасливий батько дочекався часу, щоб повінчати доньок. Особливо радів, коли вперше взяв на руки улюбленого онучка Святославчика. Мріяв показати йому світ, бути найкращим дідусем. І був ним, навіть перебуваючи в окопах.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено