Івано-Франківськ

Орбан обіцяє протистояти ЄС, як у 1956 році – комуністам

Він заявив, що його суверенна політика, пов'язана з війною в Україні та міграцією, несумісна з політикою Брюселя.

Орбан обіцяє протистояти ЄС, як у 1956 році - комуністам

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, виступаючи з нагоди річниці Угорської революції 1956 року, порівняв тиск з боку Європейського Союзу із тим, що угорці відчували під час комуністичного режиму. Про це пише ПІК з посиланням на Букви.

Орбан наголосив, що зараз Угорщина зазнає тиску з боку Брюсселя через свою незалежну політику, яка, на його думку, є неприйнятною для ЄС. Він заявив, що Брюссель прагне усунути національний уряд Угорщини та встановити свій “маріонетковий уряд”.

«Ми знаємо, що вони хочуть втягнути нас у війну (в Україні), що вони хочуть нав’язати нам своїх мігрантів… і віддати наших дітей гендерним активістам», – сказав він, виступаючи зі сцени, встановленої в будапештському парку Мілленаріс.

Орбан також порівняв пропозицію Зеленського «замінити» після війни війська США в Європі на українські «з окупацією Угорщини радянськими військами».

Раніше прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що не підтримує план перемоги Володимира Зеленського. Орбан розповів, що «шоковано слухав» презентацію плану перемоги України, після якої, за його словами, з’явилося питання, яким був план дотепер.

«Якщо вони зараз переходять до плану перемоги, то дотепер у них був план поразки?» – сказав Орбан.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено