В Україні відвідування кафе, барів і ресторанів значно підвищують ризик заразитися коронавірусів. Тому заборона щодо роботи закладів громадського харчування в Україні на час локдауна з 8 по 24 січня, виправдана, пише ПІК з посиланням на слова міністра охорони здоров’я Максима Степанова у четвер, 24 грудня, на сайті МОЗ у Фейсбук.
“Ми знаємо, як буде рости захворюваність, які чинники впливають на зростання. Доречно було б взагалі не проводити святкування по ресторанах, ризик інфікування в закладах громадського харчування є найвищим”, – сказав глава МОЗ.
Також Степанов нагадав, що план МОЗ щодо карантинних заходів завжди показував свою ефективність, а перший локдаун допоміг звести першу хвилю тих, що заразилися коронавірусів до мінімуму.
За цих обставин виглядає дещо дивною інформація про те, що:
“23 грудня Кабінет міністрів України вніс зміни до постанови, яка визначає обмеження у зв’язку з епідемією коронавірусу. Зміни дозволяють закладам харчування працювати до 7 години ранку 1 січня — а не до першої ночі, як раніше”?
Читайте також:
У Тернополі відкрили новий корпус для хворих на коронавірус (ФОТО)
Статистика коронавірусу на Прикарпатті (ТАБЛИЦЯ)
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг