Україна експортуватиме наш борщ у європейські країни, пише Укрінформ.
“На умовах волонтерства ми концентрований борщ в банках постачали на фронт. Долив окропу – і можна їсти. У мирних умовах це зручно для тих, хто не має часу чи можливості готувати. Відтоді ми вдосконалили рецепт і відправляємо борщ у банках на експорт. Його треба лише підігріти”, – розповідає власник бізнесу Ян Островський.
Борщ виготовляється без додавання м’яса, оскільки прихильники “органік” часто є також вегетаріанцями і уникають продуктів тваринного походження. Крім того, органік-м’ясо в рецепті істотно б ускладнило технологію і сертифікацію продукту.
У найближчому майбутньому бренд має намір удосконалити упаковку, замінивши банки на реторт-пакети і поставляючи борщ в українські супермаркети.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram , Youtube та Telegram
Читайте нас у тг