Івано-Франківськ

Стало відомо, що закриють на тиждень у “Буковелі”

Дотримання карантинних обмежень на гірськолижному курорті контролюватимуть групи фахівців.

181529394 scaled

На території гірськолижного курорту “Буковель” в Івано-Франківській області, яка продовжує залишатися лідером за кількістю нових випадків зараження коронавірусом, на тиждень закриють всі кафе і ресторани.

Про це повідомляє “Укрінформ” з посиланням на слова першого заступника начальника ГУ Госпродпотребслужби області Миколи Сендецького, пише ПІК.

“Так, обмеження для закладів громадського харчування будуть тривати з 22 по 28 лютого. Ресторани і кафе не зможуть приймати відвідувачів. При цьому, якщо в готелі в вартість проживання включено сніданок, то це не буде вважатися порушенням, але обіди і вечері будуть доставляти в номер або продавати на виніс”, – сказав Сендецький.

Крім того, за словами Сендецького, дотримання карантинних обмежень на гірськолижному курорті контролюватимуть групи фахівців. Вони перевірятимуть роботу закладів громадського харчування на території “Буковеля”.

“Носіння масок на вулиці, поруч з підйомниками, дотримання дистанції – компетенція поліції”, – уточнив Сендецький.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області згідно з новими карантинними обмеженнями з 22 по 28 лютого мають бути закриті всі заклади громадського харчування, спортзали, музеї, кінотеатри.

Читайте також:

У МОН розповіли, які школи можуть закрити з 24 лютого

Регулятор хоче підвищити тариф на передачу електроенергії на 7,5% з 1 квітня

Подих Хорватії у Франківську: урочисто відкрили Почесне консульство (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено