Івано-Франківськ

На Прикарпатті викрили фальшивомонетника (ФОТО)

Чоловіку загрожує позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

На Верховинщині поліцейські затримали чернівчанина, якого підозроюють у виготовленні, зберіганні та збуті підробленої української валюти на території Івано-Франківщини. Про це повідомляє поліція Івано-Франківщини, пише ПІК.

На Прикарпатті викрили чоловіка з фальшивими грошима.

2 березня на лінію “102” зателефонувала продавчиня одного із магазинів, який розташований в Ільцях та повідомила, що невідомий чоловік придбав товар, але розрахувався фальшивою купюрою номіналом у тисячу гривень. Отримавши орієнтування на особу-зловмисника, а також на транспортний засіб, яким скористався «покупець», поліцейські оперативно розпочали розшук.
“За короткий період часу працівники групи реагування патрульної поліції виявили та зупинили даний автомобіль на трасі Р-24. На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи, які провели огляд транспортного засобу і поверхневу перевірку зловмисника. У результаті правоохоронці виявили і вилучили ще декілька пар купюр номіналом 1000 гривень з ознаками підробки”, – йдеться у повідомленні.
Як з’ясували поліцейські, підозрюваний – раніше судимий 42-річний мешканець Чернівецької області. Зловмисника затримали, автомобіль вилучили, а фальшиві кошти відправили на експертизу.
Досудове розслідування триває. Правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Івано-Франківської та інших областей України, а також встановлюють можливих подільників.
На Прикарпатті викрили чоловіка з фальшивими грошима.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено