Івано-Франківськ

Коронавірус вразив народного депутата України

Міністерство охорони здоров'я повідомило, що серед 14 офіційно зафіксованих випадків COVID-19 є народний депутат України.

Це 44-літній Сергій Шахов, який підтвердив свій діагноз в опублікованому на Facebook відео, повідомляє ПІК.

Раніше він повідомляв:

«Температура почалася – 38, і я, як нормальний громадянин України, викликав лікарів і здав аналізи спочатку на грип. Аналізи показали негативну форму. Коли я запитав, чи є тест на коронавірус, лікарі відповіли, що немає … Викликав на другий день лікарів, щоб перевірили легені й температуру. Дали прості рецепти: більше пити води, можна махнути 50 грамів, але я не п’ю … і в цій ситуації я просто, як лікувала мене мама, бабуся: малина, лимон …»

Щоправда, під час спілкування з лікарями нардеп Шахов, який мешкає у котеджному містечку «Сонячна Долина» в Обухівському районі на Київщині, все ж таки попросив їх взяти аналізи на коронавірус.

“Сьогодні подзвонили мені з лабораторії й сказали, що підтверджується коронавірус … Відразу хочу всім зазначити: все не так страшно, як його малюють. Якщо Шахов хворий коронавірусом, і я отримаю документ з лабораторії державної, що все ж таки я захворів, немає питань буду доповідати кожен день, що відбувається з моїм організмом “, – повідомив він.

Нардеп також заявив, що перебуває вдома, на карантині, нікого до себе не підпускає.

До слова, з 8 по 11 березня Сергій Шахов був у Франції.

У зв’язку з його захворюванням депутат зі “Слуги народу” Олександр Мариковський запропонував повністю ізолювати парламентарів і ввести надзвичайний стан. До речі, сьогодні на засіданні Кабміну вже прозвучала ідея передати президенту право вводити режим надзвичайного стану у країні, якщо Рада непрацездатна.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено