Івано-Франківськ

Топ-5 порад, як зробити секс під час карантину цікавішим

Під час карантинної самоізоляції компаньйонкою багатьох пар стає нудьга.

На щастя, в таких умовах з’являється більше часу не тільки для хатніх справ та бездумного гортання стрічки в соцмережах, а й для інтимної близькості. Як налаштуватися на якісний секс, зробити його більш емоційним та пристрасним? Журналістам ПІКу розповіла секс-блогерка @femmevika Вікторія Дубінець.

92325291 267508594272965 3046221600685817856 n 1

В першу чергу, вона заохочує партнерів говорити про свої бажання, відчуття, а також – давати один одному можливість побути бодай пів години на самоті  (прийняти ванну, або почитати улюблену книгу чи просто полежати). Для обох важливо бути психологічно готовим до контакту. Тоді секс не буде зводитися до ритмічних рухів, де один із учасників, ймовірно, просто чекає завершення процесу. Якщо закохані готові до близькості, то ось 5 порад, як її урізноманітнити.

Еротичні фільми

Вікторія радить парам влаштовувати перегляди еротичного художнього фільму. Важливо, що мова не про порнографію, адже та викривляє реальність, не дає прелюдії до сексу та часто містить сцени насильства.

«Під час перегляду партнери можуть обговорювати збудливі моменти, проговорювати свої фантазії, спробувати щось із фільму. Це налаштовує людей на сексуальний лад та розслабляє», – коментує Вікторія.

Серед рекомендованих стрічок блогерки: «Служниця», «Кімната у Римі» та «Щоденник німфоманки».

Дотики, які збуджують

Позитивно впливає на стосунки у ліжку (чи де ви любите кохатися?)  дослідження ерогенних зон – їм властиво змінюватися впродовж життя. Якщо партнера раніше збуджувало погладжування по бедрах, то це зовсім не означає, що така стимуляція тепер не дратує? Так само як  жінок, яких раніше заводили пестощі грудей, після вигодовування дитини  такі ніжності не надихають.

«При вивченні тіла коханої людини важливо не торкатись геніталій. Дайте собі час. Змінюйте силу натискань, амплітуду, відстежуйте, яка саме стимуляція ерогенних зон до вподоби, прислухайтесь до відчуттів», – додає блогерка.

Бігати мурах по тілу змусять масла, пінки, їстівна пудра, масажні свічки – для тих,  кого збуджують ігри з температурами (звичайні свічки не використовуйте, бо віск обпікає).

92320664 561061127851536 2614137325088669696 n

Грайте

Карантин – чудовий час для настільних ігор, у тому числі еротичних. Їх можна придбати. Вікторія радить «Loopy», «Сексополію» та «WanderSex», або вигадати свою.

Закохані можуть, наприклад, зіграти у «Правда чи дія», і в процесі задавати навколосексуальні питання, на кшталт що вас збуджує, проговорювати сексуальні фантазії, або ж запропонувати дію, як-от поцілувати всі родимки на тілі. Серед варіантів також гра у карти – на роздягання, поцілунки чи бажання.

«Ви можете одягнути красиву білизну чи сукню, яка чекала у шафі особливого дня, та зробити цей особливий день сьогодні», – радить Вікторія.

Секс-товари

Не обов’язково одразу починати з вібраторів, хоча цей варіант додає перчинки у стосунки і збільшує кількість оргазмів. Відчуття змінить і правильно підібраний лубрикант.

Змінить сексуальне життя й іграшка з дистанційним керуванням. Поки партнер наближається до кульмінації, чоловік чи жінка керують на відстані телефоном, спостерігає й теж збуджується.

Вікторія наголошує, що купувати дешеві китайські товари не варто, а у секс-крамницях завжди запитуйте про сертифікат.

Кваліфікований консультант підбере товар, який підійде вашому організму та гаманцю. Також зараз вам запропонують безкоштовну доставку чи знижку. Тож ваша карантинна самоізоляція з партнером може подарувати чимало нових і гострих вражень.

Публікацію підготувала Марія Гурецька.

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено