Івано-Франківськ

COVID-19 проник у різні кутки Долинського району

Вчора зараження лабораторно підтвердилось ще у 4 пацієнтів.

Попри дезінфекцію громадських місць і житлового фонду, жорсткий контроль за самоізоляцією людей, які повернулися з-за кордону, та суттєву допомогу багатопрофільній лікарні, яка бореться з коронавірусом, локалізувати його поширення в Долинському районі не вдається, пише ПІК.

«… маємо уже одинадцять (11) хворих з підтвердженим діагнозом COVID-19. Серед них жителі Долини, Болехова та навколишніх сіл: Гошів, Ангелівка, Станківці, Княжолука. З них десять (10) знаходяться у стаціонарі, один (1) пацієнт за станом здоров’я виписаний на самоізоляцію. Ще 14 пацієнтів очікує висновків ПЛР-тестів з Івано-Франківська та Києва», – написав вчора на своїй сторінці у Фейсбук голова Долинської ОТГ Володимир Гаразд.

Зазначається також, що під підозрою на коронавірус крім мешканців вже згаданих сіл є жителі населених пунктів Раків, Оболоня, ВеликаТуряМалаТуря, Княжолука, Гузіїв, Міжріччя, Тисів.

Місцева влада постійно закликає  людей дотримуватись правил карантину та порад медиків. Особливо це стосується прибулих з-за кордону. До слова, 533 особи з-поміж вчорашніх заробітчан самостійно зареєструвалися і дотримуються самоізоляції. До Великодня додому з Європи приїде ще певна кількість долинян і всі розуміють, що це – додатковий фактор ризику.

Читайте також у ПІК:

У Брошнів-Осадскій громаді підозрюють коронавірус у чотирьох осіб

У курортному Яремчі ще 3 пацієнтів з підозрою на Covid-19

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено