Івано-Франківськ

Сумний Великдень в Івано-Франківську: за вихідні померли 5 хворих

А за весь період епідемії в Івано-Франківську померло 14 хворих.

Станом на сьогодні в Івано-Франківську підтверджений 121 результат захворювання на коронавірус.

Таку сумну статистику повідомила начальник управління охорони здоров’я Івано-Франківського МВК Марія Бойко на оперативній нараді у мера міста, інформує ПІК.

З усіх хворих, хто був підключений до апарату ШВЛ, одужала тільки одна пацієнтка. Такий сумний результат підключення до апарату штучної вентиляції легень підтверджує світовий досвід, повідомила Марія Бойко.

За останню добу в лікарні Івано-Франківська поступило 8 хворих з пневмонією, через переповненість лікарень приймали тільки тих, кому не можна відмовити у медичній допомозі.

Загалом на сьогоднішній ранок у важкому стані в реанімації перебувають 15 хворих, на ШВЛ –жодного пацієнта. 48 людей перебувають «на кисні». Пацієнти, які отримують кисневу терапію, з меншою ймовірністю потрапляють у реанімацію, -повідомила начальник управління охорони здоров’я.

Також Марія Бойко повідомила, що за весь період епідемії проведено 1350 швидких тестів, 368 з яких показали позитивні результати. В лікарнях Івано-Франківська перебуває 267 хворих на пневмонію з підозрою на коронавірус.

Читайте також:

На Прикарпатті 44 нових випадки зараження COVID-19 (КАРТА)

У Почаєві оголосили повний карантин

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено