Івано-Франківськ

В селі Боднарів розпочали відбудову моста (Відео)

Міст на Калущині почали споруджувати ще у 2006 році, але через відсутність фінансування будівництво призупинили.

Буковельська компанія «ПБС» розпочала відбудову мосту на дорозі Н-10 у селі Боднарів Калуського району. Наразі там лише підготовчі роботи, але у планах компанії добудувати першу половину мосту і пустити по ній рух.

Міст у селі Боднарів через річку Луква один з десятків прикарпатських довгобудів. Його почали споруджувати ще у 2006 році. Тоді були здійснені основні роботи з будівництва лівої половини проєктованого мосту. З того часу минуло 14 років і, врешті-решт з’явились кошти на відбудову переправи. Завершити міст планують до кінця грудня 2021 року.

Починаємо відбудову мосту у Боднарові

Починаємо відлік 👇Буковельська компанія «ПБС» розпочала відбудову мосту на дорозі Н-10 у селі Боднарів Калуського району. Наразі там лише підготовчі роботи, але у планах компанії добудувати першу половину мосту і пустити по ній рух. Після чого будемо будувати другу половину переправи. Міст у селі Боднарів через річку Луква один з десятків прикарпатських довгобудів. Його почали споруджувати ще у 2006 році. Тоді були здійснені основні роботи з будівництва лівої половини проектованого мосту. Але через відсутність фінансування будівництво призупинили. З того часу минуло 14 років і, врешті-решт з’явились кошти на відбудову переправи. Фірма «ПБС» стала переможцем тендеру, тож роботи будуть здійснюватися швидко та якісно. Термін виконання робіт – до кінця грудня 2021 року.

Gepostet von ПБС am Donnerstag, 23. April 2020

Читайте також:

Велике будівництво: Укравтодор показав, як ремонтують дорогу на Прикарпатті (Відео)

Державна програма «Велике будівництво»: як будують міст через Дністер на Прикарпатті (Відео)

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено