Івано-Франківськ

У Калуському районі за останню добу 43 нових підозри на коронавірус

Завдяки налагодженій комунікації з населенням сімейні лікарі вчасно беруть на контроль хворих з підозрою на інфікування Covid-19.

За весь період поширення коронавірусної інфекції лаборанторно підтвердились 103 (+2 за добу) випадки зараження, п’ятеро людей померли, пише ПІК з посиланням на інформацію Калуської міської ради.

На щастя, впродовж кількох днів, як повідомляють медичні заклади Калушчини, станом на 09.00 год 25 квітня не було нових летальних випадків від Covid-19. За добу на 39 випадків зменшилась кількість очікувань результатів лабораторного дослідження проб.

Зазначимо, що Калуська міська рада є єдиною серед міськрад області, яка навіть у вихідні та свята оприлюднює офіційну інформацію про перебіг епідеміологічної  ситуації, пов’язаної з  Covid-19 на території калуської громади.

При цьому влада постійно нагадує, що відповіді на актуальні запитання – як діяти в ситуації при підозрах інфікування – можна отримати за номером гарячої лінії обласної клінічної інфекційної лікарні: 099-544-83-32 або за стаціонарним номером (0342)-56-69-28. Читайте також у ПІК:

В Івано-Франківській області 700 хворих на коронавірус, 66 людей одужало

Як Україна буде виходити з карантину? Що відкриють в першу чергу?

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено