Івано-Франківськ

У Загвіздянській ОТГ медики отримали заслужену премію

12 працівників Загвіздянської амбулаторії та ФАПу села Підлісся отримали додаткову премію у розмірі двох посадових окладів за минулий місяць. 

Про це повідомляє Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття з посиланням на  інформаційне видання ОТГ «Загвіздя News», пише ПІК.

Загальний розмір премії, яку виплатили медперсоналу, у березні склав 142 634,6 грн чистими (174 014,21 грн з податками). Середній розмір додаткової (крім основної) премії на одного працівника становив 11 866 грн.

«Кошти виділено не за рахунок обіцяних державою 300% премій від МОЗ, котрі ніхто ще не отримав, а за рахунок резерву коштів КНП «Загвіздянський ЦПМСД», який працює на прямому договорі з Національною службою здоров’я України», — йдеться у повідомленні.

У той же час, в ОТГ нагадали, що «автономізацію амбулаторії та ФАПу зі структури Лисецької ЦРЛ» вдалось реалізувати завдяки активній підтримці Громадської організації «Майбутнє Загвіздя».

«Як бачимо, сьогодні це дає можливість розпоряджатись своїми коштами на власний розсуд, а не залежати від керівника районної лікарні”, — кажуть у громаді.

Поряд з тим, зазначають, що розмір надходжень на заклади ОТГ зріс і це дає можливість відкладати кошти на розвиток громади, або протидіяти таким непередбачуваним ситуаціям як COVID-19.

Також у інтернет-виданні повідомили, що станом на 28 квітня у громаді зафіксовано п’ять підтверджених випадків COVID-19.

Читайте також:

На Прикарпатті за додаткові виплати медикам відповідальні головні лікарі та директори лікарень

На Прикарпаття зі столиці прибув черговий вантаж захисних засобів

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено