Івано-Франківськ

Штрафи з відеофіксацією перевищення швидкості почнуть приходити поштою після карантину

Порушники можуть навіть скористатися знижкою 50%

Bez nazvanyya 2 2Нові штрафи на основі відеофіксації за допомогою нових столичних камер українцям почнуть виписувати після карантину. Раніше запуск планувався на 1 травня, повідомляє ПІК з посиланням на МВС України.

Після закінчення карантину водіїв штрафуватимуть за перевищення швидкості 23 км / год більше, ніж зазначено в законі. З них 3 кілометри рахуватимуть, як похибку. Якщо в Івано-Франківську обмеження в 50 км / год законним вважатимуть перевищення до 73 км / ч. На трасах порушенням будуть вважати розгін до 133 км / год, а на автомагістралях – до 153 км / ч.

Камери будуть фіксувати авто та їх номери. Штраф присилатимуть на пошту на e-mail. Якщо у порушника немає претензій з приводу винності, вигідніше буде сплатити штраф у десятиденний строк – у такому випадку передбачена знижка 50%.

Ці правила стосуються всіх регіонів України, де немає спеціальних обмежувальних знаків про зниження швидкості. За перевищення швидкості водіями більш ніж на 20 км / год, передбачений штраф в розмірі 255 гривень, а за перевищення більш ніж на 50 км / год доведеться заплатити штраф 510 гривень.

Читайте також:

Неспокійний ранок у Франківську: окрім ДТП, ще й стрілянина в центрі (ФОТО)

У Франківську водій вчинив ДТП та намагався утекти

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено