Івано-Франківськ

“Василь Петрович, зверни увагу”: У Микуличині на урочищі влаштували сміттєзвалище

На урочищі «Паленина» неподалік від садиби«Скеля» селяни влаштували смітник. Люди звернулися до сільського голови.

95814116 1576422029181275 4464218930499551232 o

У мережі Фейсбук люди показали сміттєзвалище, яке влаштували в природній зоні – урочищі “Паленина”, повідмляє ПІК.  В коментарях люди звернулися до голови села Василя Скірчука.

“Василь Петрович Скірчук, зверни увагу будь ласка, село то наше. За рахунок краси Природи і виживає наш край. Чесно, треба більше говорити з людьми. Пояснювати, що таке Наша Природа, і що за її рахунок ми живем”, – написав  житель села Микуличин Олег Карпатський.

Деякі люди висловлють незадоволення такою ситуацією, а деякі пропонують прибрати самостійно.

“А потім скажуть що у всюму держава винна!!! Нехочу нікого обідити, але цей хто це зробив не заслуговує жити в такому прекрасному крах як Карпати, і такі горе мешканці плюндрують наш край…це так без матюків”, – прокоментував Андрій Кухарський. 

 

А чому не організувати якийсь груповий суботник? Купити мішків і всі разом це зібрати.  Порядок для себе зробити можна ну і після шашличок в компанії з’їсти. Все можна, тільки б захотіти.”, – написала Марія Виксюк.

І ця проблема не являється одноразовною  чи присутньою тільки на одній локації, Анатолій Пакхар стверджує, що в місті Яремче, за сто метрів від людських городів та ж сама ситуація, а то і гірша.

Журналіст ПІК подзвонив до сільського голови, щоб розпитати про проблему, на що останній відповів, що справа вирішується.

Читайте також:

Сміття зі Львова завдало понад 405 тисяч гривень шкоди у Богородчанському районі

На Франківщині знову горіла суха трава, будинки та сміття

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено