Івано-Франківськ

Івано-Франківський обласний центр екстреної  медичної допомоги отримав 3,4 тисячі високочутливих експрес-тестів

Тести дають змогу отримати результат аналізу за 15 хвилин. Чутливість тестів – 99%, точність – 87%.

Черговий гуманітарний вантаж від ДТЕК та Фонду Ріната Ахметова надійшов для  медиків, які стоять на передовій боротьби з коронавірусом, повідомляє ПІК.

96235923 3067020733319976 5431943511182147584 n

«На Прикарпатті ситуація щодо поширення коронавірусу залишається однією із найскладніших в державі. У цей непростий час наша безпека залежить від злагоджених дій і взаємопідтримки влади, бізнесу та громадськості. Область систематично отримує вантажі із засобами індивідуального захисту, медикаментами та необхідним інвентарем для боротьби з COVID-19. Ця допомога організована з ініціативи і за сприяння Президента України Володимира Зеленського та Прем’єр-міністра України  Дениса Шмигаля. А високочутливі експрес-тести, які область щойно отримала,  – це чергова допомога в рамках нашої співпраці з великим бізнесом, компанією ДТЕК Ріната Ахметова», –  зазначила радник голови Івано-Франківської ОДА Леся Круп’як (на фото).

Нагадаємо, що у квітні Фонд Ріната Ахметова передав для опорних лікарень Прикарпаття 10 тис. тестів та 12 тис. захисних костюмів.

«Важливо допомагати тим, хто допомагає українцям боротися з хворобою  – це українські лікарі. Фонд Ріната Ахметова та ДТЕК закупили додатково для лікарів швидких допомог 20 000 тестів, які будуть розподілені в Україні між обласними центрами екстреної медичної  допомоги. Першу партію тестів зустріли на Західній Україні, де зафіксовано найбільше випадків зараження. Ми і надалі будемо допомагати у боротьбі з коронавірусом регіонам, де працюють наші підприємства»,  розповіла директор з регіональної політики ДТЕК Енерго Тетяна Оверіна.

Читайте також:

Продовження карантину: що думають прикарпатці (ВІДЕО)

У Верховній Раді прийняли закон, який прирівнює медиків до військовослужбовців

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено