Івано-Франківськ

У Коломиї чоловіки «вибивали» борг із ножем та пістолетом

Працівники поліції охорони затримали чоловіків, які намагались повернути гроші незаконним шляхом.

Близько опівночі поліцейські спільного наряду поліції охорони та Коломийського відділу поліції отримали повідомлення про хуліганські дії на приватному подвір’ї по вулиці Коцюбинського, що в Коломиї. Не гаючи ні хвилини, правоохоронці виїхали за вказаною адресою, повідомили на сторінці управління поліції охорони.

Не доїхавши декілька метрів до вказаної адреси, правоохоронці помітили, як двоє чоловіків намагаються втекти з місця події. Проте, правоохоронцям вдалося затримати їх.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Коломийського відділу поліції. Зі слів заявника,  що дані особи та ще двоє чоловіків, які згодом приєдналися до них, вимагали у нього повернути борг. При цьому погрожували ножем та пістолетом. Також вони побили вікна у будинку. Обстеживши прилеглу територію, поліцейські охорони знайшли травматичний пістолет.

Даних осіб запросили до відділу поліції, де вони вчинили конфлікт уже з правоохоронцями: нецензурно лаялись та погрожували фізичною розправою.

На одного із чоловіків, який злісно не підкорявся законним вимогам працівників поліції, склали адміністративний протокол за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).

Читайте також:

На Прикарпатті вкрали гравію на 16 мільйонів

Коломиянин “погорів” на торгівлі наркотиками (Фото)

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено