Івано-Франківськ

У Калуші знову була перевірка(ФОТО)

Цього разу обстеження проходили непродовольчі ринки.

Про це повідомляють на сайті Калуської міської ради, пише ПІК.

Перевірку щодо дотримання протиепідемічних вимог проходили: ТзОВ “Корпорація Калуський торгівельний дім”, ДП “Ельта – К” ПП”Ельта”, КП “Калуський муніципальний ринок”  на вул. Хіміків – Ринкова  та прирівняних до них об’єктів: критого торгового майданчика ТзОВ “С&К” на вул. Олени Пчілки,17, торгівельної площадки ТзОВ “Калушторгсервіс” на вул. Дзвонарській.

В ході обстеження  було встановлено, що керівниками ринків та прирівняних до них об’єктів в основному забезпечено  дотримання  протиепідемічних вимог: продавці та  покупці в основному  забезпечені засобами індивідуального захисту(масками) та  антисептичними засобами.

Однак  було виявлено окремі порушення, а саме на торгівельній площадці ТзОВ “Калушторгсервіс” та на критому торговому майданчику ТзОВ “С&К”  було виявлено по одному продавцю без захисної маски, на ринку ТзОВ “Корпорація Калуський торгівельний дім” у палатці де здійснювалась  торгівля сумками порушено норму  одночасного перебування відвідувачів, а також робочою групою було ліквідовано стихійну торгівлю молодняком птиці біля ринку  ДП “Ельта – К” ПП”Ельта”.

56 3 57 58 2 88

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено