Івано-Франківськ

У Тисменицькому районі піймали «чорних» лісорубів

Поліцейські викрили та задокументували незаконні вирубки дерев.

Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції, передає ПІК.

“Працівники Тисменицького відділу поліції виявили 21-річного місцевого мешканця, який здійснював незаконну вирубку дерев на території Тлумацького лісництва Державного підприємства «Івано-Франківське лісове господарство»”, – повідомили в поліції.

Також правоохоронці встановили, що 16 травня невідомі особи в селі Пшеничники на території лісництва зрубали більше десятка ясенів та намагалися вивезти деревину. Проте правоохоронці завадили це зробити.

“Прибувши на місце події, вони виявили тільки одного молодика, який пояснив поліцейським , що деревину мав на меті використати для господарських потреб. У чоловіка не було жодних документів на переміщення або зберігання  деревини. Наразі слідчі проводять заходи зі встановлення всіх обставини події, причетних до скоєння злочину та можливих свідків”, – додали в пресслужбі.

Поліція Івано-Франківщини звертається до громадян: якщо ви стали свідками порубки дерев або володієте інформацією про осіб, які займаються незаконним видобутком та продажем деревини, прохання повідомляти в поліцію за номером «102».

Читайте також:

На Надвірнянщині екоінспекція спіймала «чорного» лісоруба

На Долинщині висадили 3 гектари молодого лісу

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено