Івано-Франківськ

ПІК: Ваш гороскоп на тиждень 25 – 31 травня

Особливо продуктивними в цей період будуть взаємини і спільна діяльність з братами, сестрами та сусідами.

Bez nazvanyya 2

  • Овен

Контакти та інформація стануть найбільш імовірними сферами ваших інтересів і діяльності в цей період. Від вас вимагається рішучість у самовираженні, але і стриманість в прояві своїх емоцій. Ви схильні до спонтанних вчинків, особливо, якщо мова йде про захист власної свободи. Хороший період для боротьби за незалежність.

  • Телець

Всі шанси і можливості досягти фінансової незалежності і захищеності. Користуйтеся своїми ресурсами – ви володієте природним, інстинктивним розумінням всього, що пов’язане з економікою, фінансами, торгівлею та оцінкою вартості товарів. Приділіть увагу майновим питанням, настав час для того, щоб придбати речі тривалого користування. Не час заводити нові знайомства.

  • Близнюки

Це час пишатися собою, виникають обставини, завдяки яким ви стаєте більш вольовою і динамічною людиною. Якщо хочете скористатися перевагами позитивного потенціалу цього періоду, продемонструйте свою силу і рішучість, працюйте ефективніше, будьте ласкаві стосовно оточуючих. У вас з’являється можливість зайняти домінантне положення, бути головною дійовою особою в будь-якій ситуації.

  • Рак

Усвідомлення багатьох подій і життєвих ситуацій відбувається тоді, коли ви більш за все ізольовані від інших людей. У світ ви повертаєтеся, повні оновленого ентузіазму. Медитація в будь-якій формі є предметом першої необхідності. У цей період можливе повторення помилок минулого, а ваше завдання – бачити в кожній події знак і коректувати вашу поведінку.

  • Лев

В цей період часу слід всю свою енергію направити на підвищення своїх професійних навичок. Гарний час для переговорів з начальством і чиновниками про перспективи своєї діяльності, у молодих людей – це час для вибору професії і самовизначення. Ваші амбіції спрямовані на те, щоб досягти широкого визнання за свій внесок і зусилля. Все, чим би ви не займалися, має вам подобатися, тільки в цьому випадку можливий успіх.

  • Діва

Суспільні події допоможуть вам опинитися в ці дні в центрі уваги. А це означає, що оточуючі помітять ваші таланти і чарівність. Цей період зачіпає відносини і діяльність, пов’язані зі старими родичами, начальством або представниками влади. Вашому просуванню в цей час може допомогти також правильно підібраний імідж, доброзичливість, дипломатичність, вміння знаходити підхід до людей та особиста чарівність.

  • Терези

У цей період ви можете налагодити і зміцнити взаємовідносини з закордонними партнерами. З’являються перспективи в сфері культури і суспільного життя. Вивчення іноземних мов, читання книг, перегляд документальних фільмів про далекі країни – це те, що допомагає вам знайти додаткові інструменти і в майбутньому застосувати їх. Для хорошого самопочуття дуже важливі зараз фізичні навантаження.

  • Скорпіон

З’являється схильність до дріб’язкових секретів, особливо щодо інформації, яка здається вам важливою, через що відбувається нераціональне витрачання ваших особистих ресурсів. Рухайтесь до своїх цілей прямою дорогою, не звертайте і ви багато чого зможете досягти. Ви стаєте розкутіше, сміливіше, активніше в питаннях любові, але не поспішайте розвивати взаємини.

  • Стрілець

Це гарний час для вирішення юридичних питань, контрактів, переговорів. Найбільш ефективна співпраця з давніми, перевіреними партнерами. Хороший період для примирення, усунення конфліктів, як з шлюбними, так і з діловими партнерами. Цей тиждень сприятливий для перегляду договорів, внесення змін в існуючі проекти, слушний час для переговорів, політичної та громадської діяльності.

  • Козеріг

Можете відчувати розчарування у взаєминах, особливо у сферах, пов’язаних з роботою. Можливі романтичні зв’язки на роботі, успіхи у соціальній сфері, гармонізація відносин з товаришами по службі. Ви можете почати працювати з тими людьми, з якими разом виконували в минулому певні зобов’язання. Ви перебуваєте в потоці інформації, не кажучи вже про низку ідей, розроблених вами.

  • Водолій

Ваша особиста енергетика посилюється, ви можете легко керувати іншими. У цей період часто опиняєтеся в ситуаціях, коли потрібно проявити кмітливість. Ваші думки сприйме публіка, у зв’язку з чим дуже корисно зайнятися самопрезентацією, рекламою. Хороші результати принесе проведення прямих ефірів або відео зустрічі на ресурсах Інтернет.

  • Риби

Це період фізичної активності. Обставини пробуджують у вас дух суперництва, агресивність. Ви відчуваєте потребу витрачати свою емоційну енергію, але вам складно визначитися, куди саме, оскільки ви схильні діяти в різних напрямках одночасно. Сонячна енергія цього періоду спрямована на вашу сім’ю, домашні клопоти і питання, пов’язані з будинком або іншою власністю.

Підписуйтесь на сторінку ПІК у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

images goroskop

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено