Івано-Франківськ

Фільм 22-літньої українки переміг у Лос-Анджелесі

Короткометражний фільм режисерки Анастасії Євченко взяв пальму першості у номінації найкращий режисерський дебют на фестивалі “ТОП-Шортс”.

1580817413 987

“Фільм “Якщо було завтра” дуже незвичайна стрічка, яка підіймає тему війни. Перед головним героєм, військовим, відкриваються різні двері – вибори – і за кожними дверима інший розвиток життя та інші можливості”, – йдеться у публікації.

Авторка ідеї – сценаристка і режисерка, студентка школи мистецтв Нью-Йоркського університету українка Анастасія Євченко.

Зйомки проходили три дні в Україні, поблизу Києва і вся команда стрічки – українці. Головні ролі зіграли українські актори Вікторія Левченко й Олексій Олексюк.

Прем’єра відбулась на міжнародному фестивалі в Мілані, де Вікторія отримала нагороду за найкращу жіночу роль. Також фільм став переможцем кінофестивалю London IFF 2020 у Лондоні в номінації «Найкраща операторська робота короткометражного фільму».

Читайте також:

Не все втрачено! Фільми про епідемії з хепіендом

Ахтем Сеїтаблаєв для Прикарпатської Інформаційної Корпорації: «Ще донедавна українське кіно знаходилось на точці «нуль».

Приєднуйтесь до нас у Телеграм.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено