Івано-Франківськ

Бійки українських депутатів стали рекламою Королівського театру Бельгії (ВІДЕО)

"Все вірно. Краще уособлення всього трагікомічного…»

Королівський оперний театр “Ла Монне” використовував нарізку відео бійок українських народних депутатів для рекламної кампанії нового театрального сезону. Відповідне фото і відео з’явилося на сайті театру, повідомляє Страна, пише ПІК.

Ідея означає нестабільність стану речей в суспільстві, які зараз існують.

https://www.youtube.com/watch?v=NmM2X8qSS6A&feature=emb_share&fbclid=IwAR04jK1Yc99RAEJ4IShP4hF_qUKkqmIguB8mrLet7uQJnsUgs0JbpV5dG9w

Найчастіше на відео миготить Ігор Мірошниченко, який засвітився в бійці з представниками комуністичної партії в 2014 році, Арсеній Яценюк, якого в 2015 році буквально на руках винесли через трибуни, а також колишній спікер Верховної Ради Володимир Литвин, якого в 2010 у будівлі парламенту закидали сирими курячими яйцями.

“Вплив великої української культури на культуру європейську неможливо недооцінити”, “Я з України, і я не можу перестати сміятися через те, що ви використовували це”, “Уявіть, скільки розчарувань буде після початку сезону. Такої потужної реклами не гідний ні один арт-колектив в світі. Верховна Рада вище будь-якого мистецтва, тому що це саме життя “,” Все вірно. Краще уособлення всього трагікомічного- це картинки з життя України. Але люди, не здатні мислити, радіють. А це ганьба “, – написали в коментарях українські користувачі YouTube.

Читайте також:

Басараб подарував Снятинській лікарні постільну білизну з вишитим на ній своїм прізвищем

4 червня: Чим примітний новий день

Підписуйтесь на наш Телеграм 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено