Івано-Франківськ

Бурштинська влада посилила вимоги до власників ринків

11 червня проведуть позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій й розглянуть питання  щодо дотримання вимог карантину.

Про це повідомляє Бурштинська міська рада, пише ПІК.

101172822 3215310491862492 3681389878706176000 n

У Бурштині на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій принципово розглянули питання щодо відновлення роботи місцевих ринків  в умовах карантину. На засідання запросили власників міських ринків – Анатолія Степанова та Володимира Русиняка.

“За результатами обговорення та наданих керівництвом первинної та вторинної ланки лікарні показників щодо епідеміологічної ситуації в м. Бурштин та с. Вигівка комісія вирішила дозволити роботу ринків з дотриманням усіх протиепідемічних вимог”, – йдеться у повідомленні.

Начальника Галицького відділення поліції Тисменицького відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області Івана Михайлишина “попросили” посилити боротьбу зі стихійною торгівлею на території Бурштинської міської ради.

Комісія також попередила, що 11 червня проведе позачергове засідання та розгляне питання  щодо дотримання вимог карантину та можливості його послаблення у місті.

Читайте також:

Антимонопольний комітет “наїхав” на ДТЕК Бурштинську ТЕС

Три місяці в ізоляції: енергетики Бурштинської ТЕС завершили найтривалішу зміну в своєму житті

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено